Application control

Application control gør det muligt at tillade hvilke applikationer der må køre på firmaets netværk, og hvilke der bliver blokeret.

Application control bruges ofte til at begrænse brugen af visse typer software i firmaet. F.eks. kan man lave en politik om at Dropbox ikke kan benyttes, så filer kan deles på den måde. Når man har en applikationspolitik, reducerer man risikoen for malware og tab af sensitiv data.  

Software der typisk bliver blokeret inkluderer P2P fildeling, spil, mediaafspillere, Instant Messaging klienter som f.eks. Whatsapp og remote management programmer. 

 Next generation firewalls kan filtrere netværkstrafik baseret på applikationsniveau 

 Application Control er tæt forbundet med URL Filtering. Før i tiden blokerede man for hele kategorier, Social Media, Gambling, Voksenindhold osv. Det gør man stadig i lande som USA og England. 

 I dag bliver application control mere brugt granuleret, så man kan f.eks. godt tillade facebook, men man blokerer for alle spil i facebook, både fordi de tager medarbejdernes tid, men også fordi de introducerer virksomheden for en unødig risiko. 

Beakon Application control

Beakon tilbyder application control på to niveauer, vi tilbyder det helt ude på brugerens enhed, så der kan blive lukket af for programmer, som ikke er ønskede. Vi tilbyder det også på jeres virksomheds netværk, så når man arbejder på kontoret, så er man automatisk beskyttet. Vi anbefaler begge dele. Man kan lave en tidsbestemt opdeling, så visse web applikationer er tilladt, når medarbejderne ikke er på job. 

Læs mere om Beakons brugerbeskyttelse her. 

Læs mere om Beakons netværkssikkerhed her