Antivirus

Antivirus er et stykke software der forhindrer kendt malware at installere sig på en PC eller anden enhed.

Antivirus har været kendt og brugt siden 1971 til at bekæmpe computervira med. Det var dog først i 1986 da den første virus mod en IBM PC, at der for alvor kom gang i udvikingen af antivirussoftware, i slut 80’erne, start 90’erne startede alle de virksomheder op, som vi kender i dag (McAfee, Symantec, Kaspersky, Sophos). 

Den primære funktion for Antivirus har, som navnet siger, været at fjerne og forebygge computerviraMed tiden og de voksende typer af trusler har medført, at Antivirus også beskytter mod mange andre typer af malware. De beskytter bl.a. også mod browser hijacking, APT’s, botnet mfl.  

Antivirus findes i en gratisversion på stort set alle nye computere, og man kan tilkøbe en licens efter en 30 dages gratis prøveperiode. Det er en god ide for private forbrugere. For virksomheder er det godt at købe en samlet pakke, så man kan kontrollere og styre det hele fra et centralt sted. 

Beakon Antivirus

Hvis I køber Beakons brugerbeskyttelse, så er Antivirus med i netop den pakke, vi benytter en af de markedsledende producenter på market til netop Antivirus. Som ovenstående skrevet, så kigger den også på meget andet en vira, den har også machine learning indbyggetLæs mere om Beakons brugerbeskyttelse her.