Appliance

Appliances er et samlet IT-Sikkerhedsprodukt som består af både hardware og færdiginstalleret software, så man blot skal tilslutte og konfigurere produktet, og ikke installere software på servere og computere.

De mest almindelige IT-sikkerhedsprodukter i denne kategori er firewalls, e-mail appliancesunified threat management (UTMappliances og web appliancesDe sidder alle som en gateway mellem firmaets netværk og internettet, hvor de kan filtrere trafikken og blokere for malware og spam. 

 Email appliances blokerer for spam, phishing, virus, spyware og anden malwareog -afhængig af udstyret kan forhindre tab af fortrolig og sensitiv information via e-mail. 

 Web appliances blokerer for malware, spyware, phishinganonymizing proxies og andre uønskede aktiviteter fra internettet. De tilbyder ofte også værktøjer til at håndhæve firmaets politik for internetbrug. F.eks. blokere for facebook.   

UTM appliances er en samlet løsning med mange former for IT-Sikkerhed indbygget. De har til formål at eliminere kompleksiteten ved at administrere mange forskellige typer at IT-Sikkerhedsprodukter 

Beakon appliances

De eneste appliances, som beakon tilbyder er Firewalls. Beakon mener at tiden er løbet fra statiske produkter, så vi har flyttet alle produkter ud i Clouden og sælger det som en managed løsning i stedet, og så er vores kunder beskyttet uanset, hvor i verden de befinder sig.