Mobilsikkerhed

Mobile device security eller mobilsikkerhed refererer til de politikker, procedure og værktøjer der anvendes for at sikre smartphones.

Angreb rettet mod smartphones er steget de seneste år, og stigningen formodes at fortsætte, da smartphones er blevet så udbredt, at det er blevet arbejdsværktøj i sig selv. 

Beskyttelse af mobile endpoints, og de data der ligger på dem, burde være en top prioritet for ethvert firma. Dette gøres gennem at tilsikre at IT-Sikkerhedshåndbogen dækker mobile endpoints 

Hold smartphonen, og dens applikationer opdateretVær skeptisk omkring installationen af nye apps. Krypter telefonens dataBrug af en endpoint security software vil samle mange af sikkerhedsfunktionerne, og gøre det let for administratoren at vedligeholde en høj sikkerhed. 

Man kan sikre telefonen på mange måder som virksomhed. Man kan bestemme, hvilke apps, der kan installeres på telefonen. Det anbefaler vi meget sjældendt, da det kan være til stor irritation for medarbejderen. Så kan man lave en sikker mappe på telefonen, hvor ens virksomhedsapplikationer ligger beskyttet i. Det er en god måde at sikre sine data på, men så skal medarbejderen til at benytte to apps til mail, to apps til kalender osv. Sidst men ikke mindst, så kan man beskytte virksomhedskritiske apps med kræv af pinkode samt sørge for trafikken er krypteret. Det handler om, at kunne agere hurtigt, hvis en mobil bliver stjålet eller glemt, da alt data kan tilgåes fra den. 

(Se Endpoint Security) 

Beakon brugerbeskyttelse

Som option til Beakons brugerbeskyttelse tilbyder vi også MDM (Mobile Device Management), hvor vi konfigurerer det og sætter det op, og sørger for løbende tilpasninger. 

Læs mere om Beakons brugerbeskyttelse her.