Patch

En patch er en lille tilføjelse, en software der har til formål at rette en fejl f.eks. sikkerhedshuller i operativsystemer og andre programmer.

Det er vigtigt at installere opdateringer til jeres programmer for at beskytte mod malware der ofte udnytter sårbarheder i installeret software. Hvis man ikke installerer producenternes opdateringer regelmæssigt, risikerer man at virksomhedens computere og servere er åben for hackere og andre cyberkriminelle. 

De fleste producenter udsender opdateringer regelmæssigt. F.eks. udsender Microsoft patche og opdateringer den anden tirsdag i måneden, også kendt som Patch Tuesday”, og Adobe udsender kvartalsvise opdateringer den 2. tirsdag i hvert kvartal.  

Alle virksomheder bør have en sikkerhedspolitik, som tilsikrer at alle enheder får installeret de seneste opdateringer så snart de frigives. På hjemmecomputere bør man sikre sig at automatisk opdatering er slået til.   

Patch management

Hvis I køber Beakons brugerbeskyttelse, så er Patch management med i netop den pakke, vi benytter en af de markedsledende producenter på markedet til netop Patch management. Producenten sørger for automatiske opdateringer til alle de mest brugte applikationer.