Sådan sikrer du flytbare medier

Flytbare medier en er sikker vej ind for malware, og en kilde til datatyveri.

Denne guide er til dig, som er ansvarlig for IT i dit firma, og gerne vil sikre din virksomhed bedre mod hackere.
Det bedste er altid at få et IT-Sikkerhedsfirma til at sætte en grundbeskyttelse op, men nedenstående er det næstbedste.

Uddannelse af brugerne 

Træning af brugerne er den mest effektive, og i øvrigt billigste vej til god IT-sikkerhed. Mange brugere er ikke klar over de potentielle farer der er med flytbare medier soUSB-drev og CD/DVD’er  som spreder malware og potentielt tab af værdifuld data. 

 

Få et overblik over flytbare medier 

Computere forbindes til et voksende antal flytbare medier, som f.eks. USB-drev, Smartphones, MP3 afspillere osv. Med et overblik over de tilknyttede medier over den seneste tid, er det lettere at planlægge den rette politik for hvad der skal være tilladt. 

 

Brug device control  

Ved at kontrollere hvilken type af flytbare medier der er tilladt på netværket, og hvilke filtyper der kan udveksles er en vital del af netværkssikkerhed. 

Vælg en løsning der kan sætte tilladelser (eller spærringer) for forskellige medietyper eller grupper af medier. Men også en løsning, der kan scanne det eksterne medie, inden det får adgang til computeren. 

 

Krypter dine data 

Kryptering forhindrer datatab og tyveri! Dette er specielt nyttigt for flytbare medier, fordi filerne på et mistet eller stjålent USB-drev kan ikke åbnes af trediepart. 

Beakon rådgivning

Beakon kan hjælpe dig med at opsætte din basale IT-sikkerhed. Ring til os for et godt råd. Venlighed koster ingenting.

Læs mere om Beakons rådgivning her.