Netværkssikkerhed

Er I en mindre virksomhed, har I formentlig købt en internetforbindelse af et teleselskab, der har leveret udstyr i form af WiFi, så I kan tilgå internettet.

Men med WiFi følger en række risikofaktorer, man skal være opmærksom på. At have forbindelse til internettet kan udsætte jeres enheder og netværk for angreb og er jeres trådløse net ikke ordentligt sikret, kan det i værste fald føre til misbrug af internetforbindelsen til kriminelle handlinger. Det er derfor en god ide at opgradere det WiFi I har, så I får en firewall med i løsningen. De fleste løsninger leveret af teleselskaber har ikke den ekstra sikkerhed indbygget.

Så hvad er det en firewall gør?

En firewall fungerer som forsvar for firmaets lokale computere mod vira, orme, trojanere og hackerangreb. En firewall scanner indgående og udgående trafik og sikrer, at kun udvalgt trafik og udvalgte applikationer får adgang til netværket. Specielt hvis man har lokale servere er en firewall uundværlig, da de skal beskyttes mod DDoS angreb.

Det er også i firewall, at man konfigurerer VPN-forbindelser. VPN-forbindelser er lukkede forbindelser til eksempelvis samarbejdspartnere, eller hvis man har en service kørende i Azure eller Amazon. VPN-forbindelser kan ses som et virtuelt netværkskabel, der krypterer trafikken fra A til B.

Med Beakons netværkssikkerhed får man også SD-WAN, som er godt, hvis man har flere lokationer, og gerne vil binde dem sammen på samme netværk. Det er både billigere og mere sikkert end MPLS. MPLS er som regel ikke krypteret, og man er prisgivet til internetudbyderens konfiguration.

En firewall beskytter alle enheder på netværket, herunder webservere, filservere, databaser osv. Enheder, der ikke er lige så nemme at installere endpointsikkerhed på, og som ikke altid kan patches til seneste nye version, da funktioner så vil forsvinde.

Beakons netværkssikkerhed tilbyder

Next generation firewall

Beakons Next Generation Firewall med ATP kan ved hjælp af packet inspection og application awareness, skanne trafikken der passerer firewallen. Dette giver mulighed for virusscanning, webfilter, datatabsforebyggelse, SSL-inspection og IPS- lige ved hoveddøren.

SD-WAN

(Software Defined Wide Area Network), som er godt, hvis man har flere lokationer, og gerne vil binde dem sammen på samme netværk. Det er både billigere og mere sikkert end MPLS. MPLS er som regel ikke krypteret, og man er prisgivet til internetudbyderens konfiguration.

Kablet netværk

Et driftssikkert og stabilt kablet netværk er stadig rygraden i de fleste firmaers netværk. Beakon leverer et skalerbart switchet netværk der trækker firewallens funktionalitet helt ud i den yderste port med auto-discovery, VLAN og firmaets sikkerhedspolitik

Trådløst netværk

Et godt, hurtigt, stabilt trådløst netværk med god dækning er helt uundværligt for såvel ansatte og gæster i virksomheden. Vi leverer et sikkert trådløst netværk efter udarbejdet dækningsplan med udgangspunkt i virksomhedens fysiske forhold.

Beakons it-sikkerheds løsning tilbyder:

En samlet netværksløsning (Firewall med avancerede funktioner, WiFi, Switche og router)

Ingen administration

Halvårlig gennemgang af konfiguration

Brugersupport

Værdi af løsningen:

Adskiller virksomheds-netværk fra gæstenetværk både kablet og trådløst

Beskyttelse på hovedkontoret samt kontrol?

Beskytter jeres data mod angreb

Høj oppetid og tilgængelighed