Er I en mindre virksomhed, har I formentlig købt en internetforbindelse af et teleselskab, der har leveret udstyr i form af WiFi, så I kan tilgå internettet.

Men med WiFi følger en række risikofaktorer, man skal være opmærksom på. At have forbindelse til internettet kan udsætte jeres enheder og netværk for angreb og er jeres trådløse net ikke ordentligt sikret, kan det i værste fald føre til misbrug af internetforbindelsen til kriminelle handlinger. Det er derfor en god ide at opgradere det WiFi I har, så I får en firewall med i løsningen. De fleste løsninger leveret af teleselskaber har ikke den ekstra sikkerhed indbygget.

Så hvad er det en firewall gør?

En firewall fungerer som forsvar for lokale computere mod vira, orme, trojanere og hackerangreb. Den kan komme både som hardware og software, men begge udfører den samme funktion nemlig at scanne indgående og udgående trafik og hermed sikre, at kun udvalgt trafik får adgang til netværket. Det er afgørende for jeres netværkssikkerhed og for at sikre uønsket indtrængen, at holde jeres firewall opdateret.

Beakons it-sikkerheds løsning tilbyder:

En samlet netværksløsning (Firewall med avancerede funktioner, WiFi, Switche og router)

Ingen administration

Halvårlig gennemgang af konfiguration

Brugersupport

Værdi af løsningen:

Adskiller virksomheds-netværk fra gæstenetværk både kablet og trådløst

Beskyttelse på hovedkontoret samt kontrol?

Beskytter jeres data mod angreb

Høj oppetid og tilgængelighed