Beakon Brugerbeskyttelse

Beakon Brugerbeskyttelse

DKK 85,00 / month

All-in-one brugerbeskyttelse

Kategori:

Beskrivelse

Komplet brugerbeskyttelse som giver en komplet 360 graders beskyttelse

E-mailsikkerhed

Beakons e-mailsikkerhed beskytter jer mod nutidens trusler og angreb. Hvad enten, det er spoofingtyposquatting eller en vedhæftet fil med ransomware. De to største trusler på e-mail er Phishing og BEC (Business E-mail Compromise også kendt som Whaling). Den teknologi der ligger bag Beakons løsninger er meget effektiv til at beskytte mod begge typer af angreb. BEC kan være svært at beskytte i mod, men Beakons brugerbeskyttelse blokerer eksterne mails med samme viste navn som nøglemedarbejdere eller topledelsen.

Websikkerhed

Med Beakons websikkerhed er I sikret en løsning, hvor I bliver beskyttet mod ondsindede hjemmesider, som prøver at lave drive-by-angreb. I er også beskyttet mod, at jeres medarbejdere benytter alle mulige services til at dele dokumenter. De bør kun benytte den løsning, der fremgår af firmaets politik. Den blokerer også alle ukategoriserede hjemmesider, som bliver brugt i langt størstedelen af angreb.

Endpointsikkerhed

Med Endpointsikkerhed får I beskyttelse til alle jeres PC’ere, Macbooks, Tablets og Smart phones. Der er mange features inkluderet i vores endpointsikkerhed. I får bl.a. Ransomwarebeskyttelse, Firewall, Sårbarhedsscanning, Information om anvendte Cloud ydelser, Patch Management, AntivirusDevice Controlkryptering og mange andre fede features.